Letut (15-20 kpl)
- 2 banaania
- 3,5 dl kaurahiutaleita
- 1,5 dl makeuttamatonta kaura-tai kookosjuomaa
- 150 g tofua (itse käytin maustamatonta SoFine-tofua)
- 1 dl Alpro Natural kookoksella-jogurttia
- 1,5 rkl perunajauhoja TAI haluamaasi proteiinijauhetta
Aja ainekset sekaisin blenderissä tai sauvasekoittimella ja tarkista maku. Voit lisätä hyppysellisen suolaa sekaan. Itse en koe sitä tässä reseptissä tarpeelliseksi.
Suosittelen paistamaan letut ihan lettupannulla, mutta sen puuttuessa normi paistinpannukin käy, sillä massa pysyy kivasti kyllä kasassa. Käytä paistaessa laadukasta öljyä.
Tarjoile marjojen, maapähkinävoin ja agavesiirapin kanssa. Kivan makukombon (ja vitamiineja) tuo myös granaattiomenan siemenet.
Ei kommentteja
Jätäthän kommenttisi vierailustasi, kiitos!